Zamena za isti artikal

Rok za zamenu

Zamenu artikla možete obaviti u roku od 14 dana od trenutka prelaska artikla u Vaše vlasništvo.

Zamena

U slučaju da ste nakon prijema artikla utvrdili da smo Vam poslali pogrešan ili eventualno oštećen artikal, zamenu ovog artikla možete izvršiti o našem trošku.
Uslov da ostvarite zamenu artikla o našem trošku, je da nam artikal vratite isključivo D-Express kurirskom službom, i da D-Espress-u obavezno napomenete, da se šalje O TROŠKU Biancomolina PREKO UGOVORA.
U slučaju da nam artikal pošaljete nekom drugom kurirskom službom, pošiljka neće biti primljena, već će Vam biti vraćena, i u tom slučaju sve troškove slanja i povrata ide na Vaš trošak.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa (Kej skopskih žrtava 47, 36300 Novi Pazar), sa naznakom problema koji je nastao, uz račun, odnosno dokaz o kupovini.

Potrošač nema pravo na zamenu artikla u slučaju isporuke zapečaćene robe koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke. Dakle, u slučaju da je proizvod otpakovan pretpostavlja se da je isti korišćen, zbog čega potrošač nema pravo da odustane od ugovora, ili izvrši zamenu, ako je reč o donjem vešu, kupaćim gaćama, kupaćim kostimima, čarapama.

Artikal ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata Biancomolina.

Artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen – što se može utvrditi ekspertizom.

Zamena za isti artikal

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam ne odgovara veličina, molimo Vas da nas kontaktirate putem forme ispod.
I u ovom slučaju, artikal nam možete poslati bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa (Kej skopskih žrtava 47, 36300 Novi Pazar), uz račun, odnosno dokaz o kupovini.
Dostava zamenskog artikla takođe ide o Vašem trošku.

Predlažemo Vam da kada nam šaljete robu o Vašem trošku, bilo u cilju zamene ili odustajanja od kupovine, robu šaljete preko D-Express kurirske službe, jer je D-Express naš poslovni partner.
U slučaju bilo kakvih sporova ili problema, mnogo nam je lakše da iste rešavamo sa svojim poslovnim partnerom, nego sa firmama koje to nisu.
Naravno, na Vama ostaje izbor kurirske službe preko koje ćete nam poslati robu kada šaljete o svom trošku.

[forma-zamena-za-isti-artikal]

Meni
Close

Korpa

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Vaši lični podaci biće upotrebljeni tako da vaše iskustvo na ovom veb-sajtu bude ugodnije, za upravljanje pristupom vašem nalogu i u druge svrhe kao što je opisano u tekstu politika privatnosti.

Already got an account?

Close

Close

Kategorije