Vaša podaci su potpuno sigurni

Biancomolina veoma ceni Vašu privatnost, zato se o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo i maksimalno poštujemo zaštitu privatnosti na internetu.

Vaše privatne informacije nećemo zloupotrebiti nikada i ni na koji način. Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika našeg sajta je od najvećeg značaja za nas. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa BC Group Computers doo usklađene sa zakonima naše zemlje i Evropske unije.

Vaše lične podatke će Biancomolina koristiti isključivo u svrhe administracije, kako bi vam omogučio pristup posebnim informacijama, za komunikaciju sa vama i za unapredjenje Vašeg iskustva na našem sajtu.

Automatski zabeležene informacije u daljem tekstu “Cookies”, koje se ne smatraju ličnim informacijama (broj poseta, vreme na sajtu, stranice koje otvarate i sl.) koriste se isključivo za održavanje i poboljšanje funkcionalnosti
Sve nama pružene informacije su sigurne, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa Biancomolinom.

Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima/korisnicima i podaci neophodni za poslovanje
i informisanje korisnika u skladu sa etičkim običajima i u cilju pružanja što kvalitetnije usluge.
Imate mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke, da li želite ili ne da se izbrišite sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Upitom na office@biancomolina.com Vas možemo obavestiti o svim prikupljenim podacima o vama i na Vaš zahtev ih potpuno obrisati.

Vaša poseta i kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna!

Prilikom unošenja podataka pri poručivanju, informacije se prenose u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i sertifikata o bezbednosti.

Meni
Close

Korpa

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Vaši lični podaci biće upotrebljeni tako da vaše iskustvo na ovom veb-sajtu bude ugodnije, za upravljanje pristupom vašem nalogu i u druge svrhe kao što je opisano u tekstu politika privatnosti.

Already got an account?

Close

Close

Kategorije